Vårt team

folkegronlund

Folke Grönlund

Rådgivare

Folke är auktoriserad företagsmäklare och har ägarerfarenhet inom fastighet, handel och tjänsteföretag. Folke har bl.a. varit VD för Svensk Företagsförmedling mellan 1983 – 1999 och därefter styrelseordförande fram till 2003. Grundade tillsammans med partners Nordic Merger 2003.

goran

Göran Wigart

Rådgivare

Göran Wigart är civilekonom och har sin bakgrund inom svensk och internationell bankverksamhet. Sedan 2003 har Göran arbetat med företagsöverlåtelser inom Svensk Företagsförmedling samt Anecta.

henrik

Henrik Dackefors

Rådgivare

Henrik har arbetat 16 år i olika svenska banker och kommer senast från en tjänst som Företagsmarknadschef på SEB i Uppsala. Henrik har arbetat med försäljning och försäljningsutveckling inom bank, båt och bilhandel. Henrik har suttit i styrelsen för Nyföretagarcentrum och har ett brinnande intresse för företagande och affärer.

0924fcb

Tord Andersson

Auktoriserad finansanalytiker

Tord har arbetat med finansiellanalys sedan 1990 och med företagsöverlåtelser sedan 2006 och har erfarenhet från svenska och utländska banker samt försäkringsbolag och industri. Tord arbetar också som universitets lektor i redovisning och finansiering.